درباره وضع تاسف بار و رقت انگیز کشور ایران، چه بگویم و چه بنویسم که دیگران نگفته و ننوشته باشند؟
به چند نمونه کوچک آن در اینترنت در اینجا اشاره میکنم:
1- بر اساس شاخص فلاکت های اعلام شده، ایران در میان ۱۵۷ کشور، در رتبه 19 قرار گرفت. ونزوئلا، شریک ایران در آمریکای جنوبی، در رده دوم است و نام زیمباوه هم در صدر این فهرست دیده میشود.
2- نقض حقوق بشر توسط نظام جمهوری اسلامی ایران با عبارت جنایات جمهوری اسلامی ایران مجموعه اقداماتی است از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران یا نیروهای نیابتی و مورد پشتیبانی آن برای حفظ و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران، انتقامگیری از مخالفان یا کمک به متحدان خود، از آغاز انقلاب ۱۳۵۷ ایران که تا کنون در جریان است و باعث آسیب به بسیاری از مردم و نیز نقض حقوق اساسی بشر شدهاست. نظام جمهوری اسلامی ایران از چند جهت، متهم به نقض حقوق بشر است؛ این اتهامات در برخی موارد، جنبهٔ دینی و در برخی موارد دیگر، جنبهٔ سیاسی دارد و گاهی نیز دربردارنده هر دو.
3- طبق یک آمار، ایران در میان ۱۸۰ کشور، از لحاظ گستردگی فساد مالی، در جایگاه ۱۵۰ و هم ردیف با کشورهای گینه، گواتمالا و تاجیکستان قرار گرفته است.
به این ترتیب، وضعیت فساد مالی در ایران بدتر از وضعیت حاکم بر کشورهایی همچون اوگاندا، بنگلادش، موزامبیک و آنگولا است.
4- ارز ضعیف، به پول ملتی اطلاق می شود که ارزش آن در مقایسه با سایر ارزها کاهش یافته است. درواقع بی ارزش ترین پول دنیا یعنی در قیاس با سایر کشورهای دنیا ارز ضعیفی دارد.
10 ارز ضعیف دنیا متعلق به کشورهای جهان سومی است که شاید بحران اقتصادی بیشترین ضربه را به آنها وارد کرده است.
رتبه بندی بی ارزش ترین پول دنیا
رتبه 1 بی ارزش ترین پول دنیا: ریال ایران
رتبه 2 بی ارزش ترین پول دنیا: بولیوار ونزوئلا
رتبه 3 تا رتبه 10 به ترتیب بی ارزش ترین پول دنیا عبارتند از:
ویتنام، اندونزی، سیرالئون، لائوس، ازبکستان، گینه، پاراگوئه و کامبوج
5- اتهاماتی که حکم اعدام برای آنها در نظر گرفته شدهاست شامل قتل، تجاوز جنسی، سوءاستفاده جنسی از کودکان، قاچاق موادمخدر، دزدی مسلحانه، آدمربایی، تروریسم، رابطه جنسی با محارم، زنای مُحصنه، رابطهٔ جنسی نامشروع، لواط، همجنسگرایی، سوءرفتار جنسی، تنفروشی، تلاش برای براندازی نظام جمهوری اسلامی، نافرمانی مدنی، خرابکاری، آتشافروزی، شورش، ارتداد، کفرگویی، اخاذی، جعل، قاچاق، احتکار، ایجاد اخلال در تولید، تکرر در مصرف الکل، تهیه یا توزیع خوراک، نوشیدنی، لوازم آرایشی یا بهداشتی که مصرف یا استفاده از آنها منجر به مرگ شود، تولید و پخش آثار پورنوگرافی، استفاده از پورن برای وسوسه جنسی، تکرر در متهمکردن دیگران به صورت دروغین به انجام زنا به صورتی که منجر به اعدام فرد بیگناه شود، تکرر در انجام دزدی، برخی جرائم نظامی (مانند فرار از صحنه جنگ، یا همکاری با دشمن و غیره)، محاربه (جنگ با خدا، فرستاده خدا و حکومت اسلامی)، افساد فیالارض، جاسوسی و خیانت است.
تقریباً همه این جرم و جرایم در وجود همه بدنه حکومت جمهوری اسلامی، مشاهده میشود.
6- برپایهٔ آمارها، روزانه بیش از ۱۳ نفر در ایران خودکشی میکنند. بیشتر خودکشیها در میان افراد ۱۵ تا ۳۵ ساله روی میدهد. طبق اعلام وزارت بهداشت، در سال ۱۳۹۷ خورشیدی، ۱۰۰ هزار نفر خودکشی کردند. به طور متوسط از هر ۱۰۰ هزار تن ایرانی، ۱۲۵ نفر اقدام به خودکشی میکنند که از این تعداد ۶ نفر جان خود را از دست میدهند.
(روز جهانی پیشگیری از خودکشی که همه ساله در روز یکشنبه همین هفته، ۱۰ سپتامبر و در سراسر جهان برگزار میشود، برای افزایش آگاهی عمومی نسبت به خودکشی و پیشگیری از آن در نظر گرفته شدهاست.)
7- خمینی کسی بود که سعی کرد تا ارتش عراق را بر علیه صدام بشوراند. و همین باعث شد تا صدام به ایران حمله کند و ۸ سال جنگ و ویرانی و از بین رفتن جوانان هر دو کشور شود.
8- کارخانجات صنعتی، یکی پس از دیگری به آقازادهها با قیمتهای بسیار پایین فروخته شد و آن بی وطنان فرصت طلب، نه تنها کارگران را به استثمار کشیدند و به آنها حقوق ندادند، بلکه باعث بسته شدن کارخانهها و کارگاههای صنعتی هم شدند.
9- میزان اختلاس و دزدیها به میلیاردها دلار رسید و خروج غیرقانونی میلیاردها دلار طلا و ارز، کشور را در تورم بیشتری فرو برد.
10- خروج میلیونها متخصص و کارشناس در همه زمینهها از کشور که همچنان هر روزه هم ادامه دارد، ایران را همچنان در عقب افتادن از قافله تمدن سرآمد کشورهای فلاکت زده دنیا قرار داده است.
به اضافه صدها نمونه دیگر از جرم و جنایتهای جمهوری اسلامی، نظیر: از بین بردن محیط زیست و جنگلها، خشکاندن دریاچه رضاییه، تالابها و رودخانههای با ارزشی همچون زاینده رود و همچنین بیاعتبار کردن و تروریست جلوه دادن کشور باستانی ایران در جهان.
بی کفایتی حکومتگران، هر روز ایران را در منجلاب بدبختی و فلاکت بیشتر فرو میبرد و با وجود این رژیم ویرانگر و ستمکار، بدبختیهای ایران هرگز به پایان نخواهد رسید.
ایدئولوژی دینی بهانهای است برای عده ناچیزی از خدا بیخبر و بیوطن تا ثروتها و سرمایه های ملی ایران را به یغما ببرند و ملت ایران را هر چه بیشتر به دریوزگی بکشانند.
۱۶ سپتامبر برابر با ۲۵ شهریور سالگرد مرگ مهسا ژینا امینی است که بار دیگر جوانان کشور برای آزادی و آینده خود، همراه با ایرانیان وطنخواه خارج از کشور، به خیابانها میآیند تا با شعار زن زندگی آزادی با منبع و منشأ بدبختی ملت و کشور ایران، این اهریمن جهل و جور و فساد مبارزه کنند.
هیچ وجدان سالمی نمیتواند در مقابل این ظلم و ستم خاموش بنشیند.
باید از خودمان بپرسیم که در آینده که تاریخ ایران نوشته خواهد شد، ما در کدام سوی تاریخ ایستاده بودیم!
مبارزی میگفت: بیاییم تاریخ نویس نباشیم، بلکه تاریخ ساز باشیم.