رسانه های مسئول از هر قوم و ملیتی که باشند، هویت و زبان و همچنین پل ارتباطی همان قوم و ملیتاند.
در همین پیوند، منطقی است که دولت فدرال کانادا برای آگاهی از افکار عمومی اقوام و ملیت های مختلفی که در این کشور بزرگ، زندگی می کنند، به رسانه های اقوام و ملیت های مختلف، اهمیت داده و نوشته های سردبیران را که بازتابی است از افکار جمعی جامعه، با دقت و حوصله بیشتری، مورد مطالعه و بررسی قرار دهد.
شهروندان عادی، برای جلب توجه سیاستمداران به موضوع مورد نظرشان، دست به لابیگری میزنند و طومار امضا جمع می کنند. ولی این، در مورد رسانه ها درست نیست چون در حقیقت، رسانه ها، امضای اکثریت مخاطبین خود را دارند و به نوعی نماینده جامعه خودشان هستند.
کشور پهناور کانادا، برای زندگی بهتر و شرایط اقتصادی مناسب برای شهروندانش، نیاز به همکاری و همیاری همه جانبه شهروندانش دارد.
یکی از راه های رسیدن به این هدف، همکاری و مشارکت شهروندان کاناداست. کسانی که دارای ایده های جالب و پروژه های پیشرو و سازنده هستند. به ویژه، مخترعین و مبتکرین و دانشمندانی که راه حل های اقتصادی خوبی را می توانند به دولت و ملت کانادا ارائه دهند.
هفته گذشته در سرمقاله ام، درباره دو گروه از ایرانی – کانادائی هائی که می توانند از دید اقتصادی و محیط زیستی، به این کشور زیبا و پهناور، یاری برسانند، اشاره کردم.
یکی از آن دو گروه، به نام: International Anti-recession and natural disasters team که شاخه اول این سازمان که مخترع بهترین سرویس جهان که با نام Invent Service Canada ثبت شده است که با حمایت سریع دولت و مردم، به مقصد و پیشرفت های اقتصادی خواهند رسید.
و دیگری، با عنوان طلای زنده که هر هفته مقاله ای از طرف آقای علی فراهانی، در مجله شهرما چاپ می شود که می تواند در امر بازیافت های دورریزهای خانگی، بیمارستانی و یا صنعتی، پیشتاز باشد.
پس از انجام موفقیت آمیز پروژه ها در کشور، کانادا می تواند حق استفاده از آنها را به سایر کشورهای جهان نیز بفروشد.
می دانم که در حال حاضر، دولت فدرال درگیر مسائل و مشکلات مهم سیاسی و اقتصادی است. اما با وجود همه آن مشکلات و مسائل، و به دلیل اهمیت داشتن این موضوع، نادیده گرفتن نیروی پتانسیلی که میتواند با همکاری دولت، کشور را از نظر اقتصادی به سوی دروازه های خوشبختی برساند، گناهی است نابخشودنی.
به همین جهت، امیدوارم دولت فدرال، پیام ما را جدی گرفته و پیگیر آن شود که گروهی از متخصصین و کارشناسان فنی، با ما تماس بگیرند تا این ارتباط به طور مستقیم و بدون هیچ واسطه ای برقرار شود.
در حقیقت، در شرایط اقتصادی موجود، دولت کانادا باید از هر فرصتی برای بهبود وضع اقتصادی و رفاه شهروندان خود، استقبال کند.
ناگفته نماند که بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان، در کمین هر نوع پروژه ای هستند که از آن، در راه رفاه و آسایش مردمانش، بتوانند بهره برداری های سودمندی بکنند.
من بار دیگر، این درخواست را تکرار می کنم و امیدوارم در اولین فرصت، از طرف دولت فدرال، باما تماس بگیرند.
طبیعی است که اگر ارتباطی برقرار نشود و از ایده ها و پتانسیل پروژههای سازنده و درآمدزای دانشمندان ایرانی، استفاده نشود، به ناچار از طریق رسانه های دیگر، تلاش خواهیم کرد تا با راه های موثر دیگری، گوش شنوایی در دولت پیدا کنیم. چون در غیر این صورت سایر گزینه ها در پیش رو قرار دارند.
اما آنچه که مهم است، این است که نباید فرصتها را از دست داد. این لحظات باارزش و طلایی، پشت سر هم و با شتاب می گذرند و نیاز است که هرچه زودتر در این باره اقدام و گام های محکم و استواری برداشت شود.
به امید روزهای خوب و درخشان، برای کشوری که دوستش داریم و علاقمندیم که آن را در همه زمینهها، در اوج ببینیم.
\