ایران پیش از انقلاب ۱۳۵۷ با سرعت چشمگیری به سوی دروازههای تمدن پیش میرفت، در حالی که خاورمیانه در خواب غفلت فرو رفته بود. ایران، با رهبری شاه تحصیلکرده در سوئیس، رویاهای مدرنیزه شدن را به واقعیت نزدیک میکرد.
ایران نخستین کشوری بود که هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ را از آمریکا خریداری کرد و با پرواز مستقیم ۱۲ ساعته از تهران به نیویورک، طولانیترین مسیر هوایی جهان را پیمود.
رشد اقتصادی کشور دو رقمی بود و تورم در سطح تکرقمی حفظ میشد. اما وقوع انقلاب اسلامی، مسیری که ایران برای پیشرفت طی میکرد را متوقف ساخت.
با این حال، سرانجام ایران از قید و بندهای کنونی رها خواهد شد و در آینده، هیچ بازدارنده و مانعی بر سر راه پیشرفت آن وجود نخواهد داشت. ایران بار دیگر به شکوه و عظمت باستانی خود بازخواهد گشت، اما این بار به عنوان کشوری آزاد و آباد که در پرتو منشور حقوق بشر کوروش، در سطح جهانی خواهد درخشید.
در همین حین که جمهوری اسلامی مسیر تخریب و ویرانی را در پیش گرفته بود، کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس از تجربه تلخ انقلاب اسلامی ایران درسهای مهمی آموختند. این کشورها توانستند در چهار دهه گذشته، اقتصاد و زیرساختهای خود را به گونهای توسعه دهند که امروز به الگویی جهانی تبدیل شدهاند. آنها دیگر وابسته به نفت نیستند و شرکتهای بزرگ جهانی در کویت، امارات و عربستان نیز شعبه دارند. درآمد سرانه این کشورها از بسیاری از کشورهای دیگر بیشتر است و اعتبار گذرنامه هایشان حتی از برخی کشورهای اروپایی هم فراتر رفته است.
این کشورها دریافتند که ایدئولوژی مذهبی چگونه میتواند یک کشور در حال توسعه را به ورطه نابودی بکشاند. آنها به این نتیجه رسیدند که با حکومت دینی نمیتوان رفاه و آسایش را برای مردم به ارمغان آورد.
دبی و به خصوص ترکیه با بهره گیری از سرمایه گذاریهای ایرانیان، رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کرده اند. در ایران آزاد، صنعت گردشگری به چنان شکوفایی خواهد رسید که درآمد آن از نفت به مراتب بیشتر خواهد بود.
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، از تجربه جمهوری اسلامی ایران آموخت که پایبندی به خرافات، کشورش را در عقب ماندگی نگه خواهد داشت. او با تکیه بر تکنولوژی و سرمایه گذاریهای کلان، پروژههای عظیمی مانند ساخت شهرکی فوق مدرن (نئوم) با بهرهگیری از هوش مصنوعی را آغاز کرد. در حوزه ورزش، عربستان با جذب بهترین بازیکنان فوتبال جهان، و در عرصه فرهنگی با برگزاری کنسرتهای بینالمللی و دعوت از هنرمندانی چون سلین دیون و جنیفر لوپز، چهرهای نو به کشورش بخشید. او با بیتوجهی به فشارهای مذهبیون افراطی، حتی کعبه را به عنوان بخشی از دکور کنسرتهای هنرمندان به نمایش گذاشت.
رهبران دیگر کشورهای منطقه نیز مسیر مشابهی را طی کردند و کشورهایی که پیش از انقلاب اسلامی ایران در وضعیت عقب ماندهای قرار داشتند، امروز نه تنها پیشگامان منطقه، بلکه در سطح جهانی به جایگاه های برجستهای دست یافتهاند. این پیشرفتها موجب شده تا بسیاری از ایرانیان افسوس بیکفایتی و دیدگاههای واپسگرایانه رهبران جمهوری اسلامی را بخورند. کشوری ثروتمند که اکنون با فقر گسترده مواجه است و بیش از نیمی از جمعیت آن زیر خط فقر زندگی میکنند؛ همه اینها نتیجه استبداد دینی تحت رهبری علی خامنهای است.
اما این نیز خواهد گذشت و پیروزی نزدیک است و به گفته ناظران و تحلیلگران سیاسی، سال جاری میتواند پایانبخش حکومت جهل، جور و فساد در ایران باشد.
به امید آزادی و آبادانی ایران.
زن، زندگی، آزادی
مرد، میهن، آبادی
پاینده و پویا باشید