بهترین راه برای محافظت و جلوگیری از دست دادن پول، آن هم ناخواسته، این است که وارد تنظیمات دستگاه شوید و خریدهای درون برنامه ای را غیرفعال کنید.
یک شهروند ارشد انتاریویی، مبلغ 400 دلار توسط بازی های رایگان روی گوشی اش، پرداخت کرده بود، بی آنکه بداند.
اگر بازی های ویدیویی انجام می دهید یا کودکانی دارید که این کار را انجام می دهند، باید بدانید که این اپلیکیشن ها، حتی اگر به ظاهر رایگان هم باشند، می توانند هزینه هایی را برای شما به ارمغان بیاورند.
قاعده اصلی این است که اول برای شما صورتحساب ارسال شود، اما ممکن است برخی از بازی ها یا اپلیکیشن ها بدون اطلاع شما و به طور خودکار، هزینه هایی را از شما کسر و کارت اعتباری شما را قبضه کنند.
خانم اووندن که عاشق نوه شش ساله خود است، به درخواست او، گوشی موبایل خود را برای نصب بازی رایگان، در اختیارش گذاشت اما طولی نکشید که از گوگل قبضی دریافت کرد که بیش از 400 دلار بود.
اووندن به گوگل و شرکت کارت اعتباری خود شکایت کرد اما به او گفته شد که هیچ مبلغی پس داده نمی شود.
آنها به او گفتند که این نوعی کلاهبرداری دوستانه است حتی اگر اجازه هیچ چیز به آنها داده نشده باشد.
یک کارشناس فنی می گوید که اگر کارت اعتباری شما حتی یک بار به تلفن وارد شده باشد، ممکن است حتی بدون اطلاع شما، این اپلیکیشن ها بتوانند آن را پیدا کرده و شما را شارژ کنند.
بهترین راه برای محافظت از خود، این است که وارد تنظیمات شوید و خریدهای درون برنامه ای را غیرفعال کنید.
با خاموش کردن این موارد، شما باید از تلفن بخواهید تا از شما بخواهد که آیا می خواهید خریدی انجام دهید؟
از این طریق، پیش از خرید، اخطار می گیرید و در نهایت، قبض های غافلگیر کننده دریافت نمی کنید. اگر مطمئن نیستید که چگونه خریدهای درون برنامه ای را خاموش کنید، می توانید با ارائه دهنده تلفن همراه خود، تماس بگیرید.