یکی از مشکلات جهان امروز، حفظ بهداشت محیط زیست است.
کره زمین، پر از آلودگی هایی است که توسط بشر ایجاد شده که شامل گازهای خطرناک، میلیون ها تن پلاستیک هایی که بازیافت نمی شوند و در اقیانوس ها و رودخانه ها زمین را آلوده کرده اند و زباله ها و پسماندهای شیمیایی کارخانه ها که در همه جای جهان، پراکنده اند.
مدتی است که دولت ها به فکر یافتن راهکارهایی هستند تا از آلودگی های زمین کم کنند و محیط زیست بهتری را به آیندگان تحویل دهند. اتومبیل های برقی، صفحات خورشیدی، بادگیرهای مولد نیروی برق و سایر راهکارهای دیگری که بتوانند از میزان خسارت به زمین بکاهند.
اما مشکل زباله ها همواره برای همه دولت ها وجود دارد. برای مدتی زبالههای استان آنتاریو به یکی از ایالت میشیگان در آمریکا برده میشد و یا اگر یادتان باشد، سال ها پیش نیز دولت فیلیپین از دولت انتاریو خواسته بود تا زباله هایی را که در آنجا تخلیه شده، برگرداند که سرانجام دولت آنتاریو آنها را برگرداند.
اکنون، مدتی است که هر هفته یکی از هموطنان مخترع و مبتکر ما آقای علی فراهانی، در صفحه ۲۵ مجله شهرما در مورد طلای زنده یا همان زباله ها سلسله مطالبی را می نویسند.
آقای علی فراهانی، یکی از دانشمندان و مخترعین ایرانی است که مدت کوتاهی است که در شهر ما، تورنتو زندگی می کنند. وی برای بهره وری از زباله ها، اختراعات و ابتکارات جالب و مفیدی دارد که می تواند برای حفظ محیط زیست، بسیار سودمند باشد. او سعی دارد تا روش ابتکاری خود را با کمک دولت کانادا، به ثبت برساند و شهرکی علمی بسازد که نه تنها ایجاد شغل می کند بلکه بتوان از تمام زباله ها، نهایت استفاده را برد.
او، کانادا را بهترین کشور در جهان می داند و به دموکراسی و میل به پیشرفت آن در همه زمینه ها، اعتقاد دارد.
آقای فراهانی پیشتر، در رابطه با تماسی که با دولت فدرال گرفته بود، گفت که به او وعده داده اند که حتما با وی تماس می گیرند و به پیشنهاداتش توجه خواهند کرد. او معتقد است اگر دولت کانادا با او همکاری کند، نتیجه مثبت آن، به خود کشور کانادا بر می گردد و ثمره این اختراع مفید، موجب سربلندی و سودآوری برای کانادا خواهد شد.
وی در گفتگویی گفت که کشورهای امارات و کشورهای پیشرفته عربی از این پروژه استقبال کرده و طالب هستند که این پروژه در آنجا اجرا شود. ولی ایشان ترجیح می دهد که در کشور زیبا و دموکراتیک کانادا، آرزوهایش را تحقق بخشد.
او می گوید: از زباله ها یا طلای زنده، می توان نیروی برق، اکسیژن، مواد اولیه برای تولید لوازم مورد نیاز زندگی، مانند: کاغذ، شیشه، پلاستیک، فلزات و غیره تهیه کرد.
امیدواریم گروه تحقیقات و و بررسی دولت فدرال، این موضوع را جدی بگیرند و با آقای علی فراهانی همکاری های لازم را انجام دهند تا شاید بدینوسیله، کانادا پیشتاز در امر بهسازی محیط زیست در جهان شود.
با آرزوی آن که زباله ها و ناپاکی های جهان، هر چه زودتر از بین بروند.
پاینده و پویا باشید