آیا شما هم مثل من، نگران اوضاع ایران هستید؟ نگران اینکه بار دیگر کشورمان درگیر جنگی شود که قبلاً تجربه بسیار تلخ و ناگواری از آن داشته است؟
جنگ ایران و عراق، جنگ بیهوده ای بود که توسط حاکمان بر ایران و با تحریک مردم عراق علیه صدام حسین، به وجود آمد که در آن، صدها هزار نفر کشته و معلول و میلیونها نفر نیز بی خانمان و آواره شدند. در آن جنگ خانمان سوز، نه تنها هیچ حاصلی برای ملت ایران نداشت، بلکه هشت سال خسارات جبرانناپذیر جانی و مالی هم به ملت ایران تحمیل کرد و این در تحکیم پایه های رژیم نوپای اسلامی تأثیر بسزائی داشت.
اکنون نیز دولت جمهوری اسلامی، انگار سعی در تحریک و تشویق آمریکا برای یک درگیری نظامی دارد که حاصلی جز نابودی تاسیسات ملی و وارد ساختن خسارات جبران ناپذیر نخواهد داشت. شاید دولت ایران، هنوز در رویای جنگ ۸ ساله به سر می برد که در آن جوانان ما برای دفاع از میهن خود، به سوی میدان های نبرد می رفتند، و گمان می کنند که این بار نیز جوانان ما دوباره آماده جانفشانی خواهند بود و یا به قول وزیر آموزش و پرورش که می گفت: ما ۱۴ میلیون دانشآموز داریم که آماده اند تا به جنگ بروند!
ایران امروز، با ایران ۴۰ سال پیش، فرق بسیار دارد. فقر، ظلم و اعتیاد به جان ملت ستمدیده ما افتاده است و چنین احساس می شود که ملت ایران دیگر آن انگیزه را ندارد که به حکم رژیمی که برای آنها ارزشی قائل نیست و مردم را به یک بن بست اقتصادی و اجتماعی غیر قابل بازگشت کشانده است، وارد نبرد بیحاصل و خانمان سوز دیگری شوند. شاید حکومت ایران، همچون دیکتاتورها می اندیشد و باور دارد که جنگ ها، پایه های حکومت را محکم و در عین حال، ملت را مطیع و برده حکومت می کند. و در چنین شرایطی است که حکومت نیز، همه نابسامانی ها را به حساب شرایط جنگی میاندازد و معترضین، متهم به جانبداری از دشمن می شوند که ممکن است به خیانت و جاسوسی هم متهم شده و به سختی، مجازات شوند.
عدهای از هموطنان ما عقیده دارند که دشمنِ دشمن من، دوست من است. و به همین جهت، تعداد طرفداران دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در بین ایرانیان، رو به افزایش است. آنها معتقدند که آزادی و دموکراسی بهای سنگینی دارد و حمله ارتش آمریکا به ایران، با وجود همه خسارتهای احتمالی، ارزش آن را دارد که ملت ایران برای همیشه، از شر حکومت دینی آزاد شود تا در آینده و در سایه دموکراسی، به تعمیر و بازسازی وطن بیچاره بپردازد.
هرچند دونالد ترامپ هم بارها اعلام نموده است که هیچ گونه تمایلی برای جنگ با ایران ندارد و در پی تغییر رژیم ایران هم نیست، ولی
یک فرضیه دیگر هم، این است که انتخابات ریاست جمهوری در هر دو کشور نزدیک است و یکی از ترفندهای انتخاباتی، به راه انداختن جنگ و یا حتی شایعه جنگ است. زیرا ممکن است باعث شود تا روسای جمهوری فعلی، برای دوره دیگر نیز انتخاب شوند.
بازی کثیف سیاست، همچنان ادامه دارد و ما ایرانیان خارج از کشور نیز همچون هموطنان داخل کشور، نگران وطن آشوب زده خود هستیم.