شاهزاده رضا پهلوی، آخرین ولیعهد ایران، روز شنبه چند روز بعد از به راه افتادن کمپین «وکالت میدهم» از اعتماد شرکت کنندگان در این کارزار قدردانی کرده و بار دیگر از همه نیروهای دمکراسیخواه دعوت کرده است برای کمک به انقلاب ملی ایرانیان به او ملحق شوند.
آقای پهلوی هفته پیش گفته بود که نمایندگی مخالفان در سطح بینالمللی نیازمند مقبولیتی است که از داخل ایران نشات میگیرد. او گفته بود «انتظار مردم در این مرحله از آنها این است که به یک پلتفرم مشترک همکاری برسند.»
آقای پهلوی در بیانیه تازه خود گفت از مسئولیتی که این کارزار بر دوش او می گذارد آگاه است و تا سرکار آمدن یک نظام ملی و دمکراتیک در ایران از پا نخواهد نشست.
او گفت که در مسیر تلاشهایش چشم داشت یا انگیزه شخصی ندارد و این کارزار به او و دیگر افراد مورد اعتماد مردم ایران امکان می دهد با صراحت بیشتر از طرف ایرانیان در سطح بین المللی مذاکره کنند.
کارزار وکالت می دهم هفته پیش بعد از مصاحبه شاهزاده پهلوی با شبکه تلویزیونی من و تو به راه افتاد و چهرههای سرشناسی مثل علی کریمی و ابی از آن حمایت کردند.
آقای پهلوی در مصاحبه با من و تو گفته بود هر اقدامی از سوی او در مذاکره با شخصیت های سیاسی برای ارائه برنامه، باید مبتنی بر مشروعیتی باشد که از داخل ایران نشات می گیرد، مشروعیتی که شرکت کنندگان در کارزار «وکالت میدهم» میخواهند آن را تامین کنند.
او به خصوص اشاره کرد که مبنای هر نوع رایزنی در صحنه بین المللی نیازمند پشتیبانی و نمایندگی زندانیان سیاسی، فعالان مدنی، و جریان های فکری و سیاسی درون ایران است.
آقای پهلوی سه اصل را برای همکاری با سایر نیروهای دمکراسی ها مطرح کرده است که در بیانیه بر آنها تاکید کرد: «تمامیت ارضی ایران، دموکراسی سکولار مبتنی بر حقوق بشر، و حق مردم برای تعیین شکل نظام سیاسی از طریق یک انتخابات آزاد».
آخرین ولیعهد ایران در بیانیه روز شنبهاش گفت که همبستگی ملی را تنها راه نجات کشور می داند و ابراز اطمینان کرد که آزادی ایران نزدیک است.
یک طومار آنلاین هم برای اعطای وکالت یا نمایندگی به آقای پهلوی منتشر شده است.
همزمان با کمپین «وکالت می دهم» گروهی از مخالفان حکومت ایران به خصوص از طیف جمهوری خواه کمپین «وکالت نمی دهم» را برای مخالفت با آن راه اندازی کرده اند.
آنها کارزار اعطای وکالت نمادین آن را «خلاف همبستگی و ائتلاف» میدانند و استدلال می کنند که «روش هواداران آقای پهلوی فرصتطلبانه و انحصارگرایانه است.»
مخالفان این کارزار میگویند نگرانند که جنبش دمکراسی خواهی در ایران با حمایت از یک چهره مصادره شود.
علی افشاری، فعال سیاسی در توییتی نوشت: «اگرچه استبداد دینی معضل اصلی است اما مهمتر پایان خودکامگی است.»
او اضافه کرد که محافلی در داخل و خارج آگاهانه در پی اعتبار زدایی از تشکلها واحزاب سیاسی برای حفظ پدرسالاری سیاسی هستند.
با این حال بسیاری از طرفداران این کمپین می گویند که پیوستن آنها به آن به معنی سلطنت طلبی نیست.
شاهزاده پهلوی در گفتگوی خود با شبکه منو و تو درخواستی را با عنوان «رهبری جنبش» مطرح نکرده است.
او پیشتر گفته بود بیشتر به پذیرش نقش یک معتمد و وکیل مردم تمایل دارد و آن را به مملکتداری و اداره کشور ترجیح میدهد.