به دنبال کشته شدن پویا مولاییراد، پسر عموی مادر کیان پیرفلک، و واکنشهای گسترده به این قتل حکومتی، رسانههای امنیتی و حکومتی جمهوری اسلامی خواستار برخورد با ماهمنیر مولاییراد شدند.
نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی ایران ضمن سناریوسازی علیه خانواده کیان پیرفلک، خواستار برخورد با مادر کیان شد و نوشت: «فراخوان ماهمنیر مولاییراد زمینهساز اتفاقات ایذه بود» و «مماشات با اینگونه افراد که بعضا داغدار عزیزان کشته شده خود هستند»، دیگر قابل توجیه نیست.
همچنین کانال تلگرامی صابرین نیوز، نزدیک به سپاه پاسداران در مطلبی خواستار برخورد با مادر کیان پیرفلک شد.
این رسانه امنیتی این ادعا را مطرح کرده که مادر کیان «نه تعادلی در گفتار دارد و نه طی این مدت روند معقولی را برای پیگیری ماجرای کشتهشدن کیان دنبال کرده است».
همچنین صابرین نیوز، مادر کیان را «بازیچهای برای آشوبطلبان و ویرانیطلبان» خوانده است.
پویا مولاییراد، پسرعموی ماهمنیر مولاییراد، روز یکشنبه ۲۱ خردادماه در مراسم سالگرد تولد کیان پیرفلک در محل مزار او با تیراندازی مستقیم ماموران انتظامی مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان جان باخت.
دقایقی پس از انتشار خبر کشتهشدن پویا مولاییراد، رسانههای وابسته به حکومت در روایتی متفاوت جانباختن او را به درگیری با نیروهای انتظامی مربوط کردند.
اکنون به نظر میرسد که حکومت برای ساکت کردن مادر کیان و بازداشتن او از دادخواهی، در تلاش برای پروندهسازی علیه اوست.
صابرین نیوز حتی افراد دیگری را در رابطه با قتل ادعایی عضو نیروی انتظامی متهم کرده و نوشته است که آنان باید در این زمینه «بهای مسولیت خود» را بپردازند.
محمد اولیاییفرد، وکیل و عضو اتحادیه بینالمللی وکلا در این زمینه، به ایران اینترنشنال گفت: «نهادهای امنیتی میخواهند با بهانه قرار دادن حادثه دیروز زمینه بازداشت ماهمنیر مولاییراد را فراهم و صدایش را ساکت کنند، همان کاری که با مادر و پدر پویا بختیاری کردند.»
مسیح علینژاد نیز با انتشار عکسی از ماهمنیر مولاییراد، در اینستاگرام نوشت: «ما همه در برابر سناریوسازی حکومت بچهکش برای ماهمنیر مولاییراد متحد و یکصدا میایستیم… دیکتاتور باید بفهمد او تنها نیست.»
پس از کشتهشدن کیان پیرفلک به دست نیروهای حکومت، مادر او بارها به کشتهشدن فرزندش و سایر شهروندان در جریان خیزش انقلابی اعتراض کرد.
خانواده پیرفلک همواره تاکید کردهاند مجاهد کورکور که قوه قضاییه جمهوری اسلامی برای او حکم اعدام صادر کرده، در محل تیراندازی در زمان کشته شدن کیان نبوده و اتهام وارده به او برای سناریوسازی قتل فرزندشان است.
در ماههای اخیر، مادر کیان پیرفلک همواره موضع خود علیه حکومت را صریحا بیان کرده است.
او دو ماه پیش، با اشاره به سفر رئیسی به استان خوزستان و برنامه دیدار با عشایر در اینستاگرام نوشت: «اینجا سرزمین دلیران است. قدمگذاشتن به اینجا دل بزرگی میخواهد. مبادا لاشخوری به بهانه و وعدههای واهی قدم بگذارد که بالهایش را قیچی خواهیم کرد.»
اما همزمان، فشارهای حکومت جمهوری اسلامی علیه مادر کیان طی ماههای گذشته نیز وجود داشت.
به عنوان نمونه، ماهمنیر مولاییراد، روز ۱۲ اردیبهشت بهمناسبت «روز معلم» در ایران، با انتشار تصویری از خود در کلاس درس، نوشت: «شاید دیگر اجازه ورود به مدرسه را نداشته باشم اما مثل زمان کرونا بهصورت مجازی تدریس میکنم، اما اینبار دروس عمومی آموزش میدهم، شرافت، آزادگی و کشف حقیقت».
به سکوت واداشتن خانوادههای دادخواه، همواره یکی از سیاستهای جمهوری اسلامی بوده که در جریان خیزش سراسری نیز شدت گرفته است.
سه روز پیش، جمعی از خانوادههای دادخواه شهرهای دهگلان، سنندج و دیواندره که برای حضور بر مزار جانباختگان خیزش انقلابی مردم سقز و بوکان به این شهرها سفر کرده بودند، به دست نیروهای انتظامی بازداشت شدند و همچنان از وضعیت برخی بازداشتشدگان اطلاعی در دست نیست.