Home مقالات مرگ یا زندگی؟

مرگ یا زندگی؟

15
0

دو جنگ بزرگ و خانمان سوز در دو سوی جهان، همچنان ادامه دارد. 

جنگ روسیه علیه اوکراین که به سومین سال خود کشیده شده است و جنگ حماس و اسرائیل که هفت ماه از آغاز آن می‌گذرد. در سال‌های گذشته چندین بار دو کشور روسیه و اوکراین وارد درگیری نظامی شده‌اند. تلفات جنگ روسیه و اوکراین شامل هزاران کشته غیرنظامی و نیروهای نظامی در طول حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ است.‌ آمار تلفات روسیه ۴۵۰ هزار کشته و زخمی و اوکراین بیش از ۱۵۰ هزار کشته و زخمی اعلام شده است. در جنگ حماس و اسرائیل هم ده ‌ها هزار نفر کشته و میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند.

برای جبران خسارات مالی این جنگ ها، ده‌ ها سال زمان و میلیاردها دلار لازم است تا آن خرابی‌ها بار دیگر بازسازی شوند. و از نظر تلفات انسانی، چه خانواده‌هایی که در سوگ عزیزان از دست رفته شان نشسته اند که دیگر بازگشتی برایشان وجود ندارد.

از طرف دیگر، گروه تروریستی حماس که باعث همه بدبختی‌های در حال حاضر در نوار غزه است، با آن افکار و ایدئولوژی پوسیده و عقب مانده خود، مردم بیچاره غزه را همچنان در زیر فشار و ترور گذاشته اند. 

این گروه مرگ آفرین، زندگی مردم بیچاره نوار غزه را همه جوره کنترل می‌کنند. آنها با سانسور، بدنام سازی، تهدید و ارعاب مخالفان، دستکاری و نفوذ در شبکه‌های اجتماعی مجازی و دستیابی به اطلاعات زندگی خصوصی شهروندان، به سرکوب مردم ادامه می‌دهند. 

در این میان هیچ وجدان آگاه و احساس حقوق بشری در هیچ یک از گروه تروریستی حماس وجود ندارد که بگوید: این ما بودیم که مردم غزه را به کشته شدن و آوارگی کشاندیم. این ما بودیم که میلیارد‌ها دلار پول و سرمایه را از همه جا گرد آوردیم و به زیرزمین‌ها بردیم و به جای استفاده بهینه از آن برای رفاه مردم، به اسرائیل شبیخون زدیم، بدون آنکه به عاقبت آن و سرنوشت میلیون ها مردم بیگناه فکر کنیم.

بله، این موجودات انسان نما، نه تنها وجدان و شجاعت اقرار به اشتباهات خود را ندارند بلکه مدعی هستند که ما پس از این جنگ هم، باز کینه و نفرت خود را در همه جا پراکنده خواهیم کرد و بچه‌های فلسطینی نوار غزه را تعلیم خواهیم داد تا آخرین قطره خون خود با دشمن صهیونیستی بجنگند. اگرچه می‌دانیم که با پشتوانه آمریکا و سایر کشورهای جهان، پیروزی از آن اسرائیل خواهد بود، ولی این راه رفتن به بهشت است که ما آن را انتخاب کرده‌ایم و به پیامدهای آن اصلاً کاری نداریم.

اگرچه گروه تروریستی حماس، به ظاهر، در حال از هم پاشیدن است و بسیاری از سران آن نیز کشته شده‌اند، ولی این ایدئولوژی احمقانه و واپسگرا، تا روشنگری و فرهنگسازی نشود، همچنان پابرجاست. 

متاسفانه آن شجاعت و جسارت لازم در کسی هم دیده نمی شود که آشکارا بر سر رهبران حماس فریاد بزند: ما دیگر از دست شما خسته شده‌ایم. ما برخلاف شما، به زندگی علاقه داریم و از مرگ گریزانیم. دست از سر ما بیچارگان بردارید. یا به گورهایتان بروید یا در زیرزمین‌ها فرو روید و از جلوی چشمان ما دور شوید. ما نمی‌خواهیم پسران کوچک ما با تفنگ‌های چوبی، در حالی که لباس رزمی پوشیده‌اند روی زمین سینه خیز بروند و تعلیمات نظامی ببینند تا زمانی که به سن نوجوانی و جوانی می‌رسند، خود را فدای ایدئولوژی احمقانه شما کنند. ما می‌خواهیم فرزندانمان را که تشکیل خانواده می‌دهند ببینیم. ما می‌خواهیم لبخندهای شیرین نوه‌هایمان را که نتیجه عمر و زندگی ما خواهند شد را ببینیم. زندگی بسیار شیرین‌تر از وعده‌های کذایی شما پس از مرگ است. 

اگر واقعاً شما به بهشت اعتقاد دارید، بهتر است که اول خودتان زودتر از همه به دیدن آن بشتابید. شما را به خدا، ما را به حال خودمان بگذارید، چون ما از فکر و ایدئولوژی ویرانگر شما خسته شده و بیزاریم. ما در مقابل مرگ و زندگی، زندگی را انتخاب می‌کنیم.

این را هم به خوبی می‌دانیم که با نابودی شما، کینه‌ های ما هم از بین خواهد رفت. 

فقط از ما بگذرید و بگذارید تا دمی زندگی کنیم.

پاینده و پویا باشید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here