Home مقالات پایان رژیم نزدیک است

پایان رژیم نزدیک است

15
0

خبرهای ناگوار از قطعی آب و برق و تعطیلی مدارس به علت هوای آلوده در ایران همچنان به گوش می‌رسد.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در یک سخنرانی گفت که ایران هم برای خاورمیانه و هم برای اروپا یک مشکل اساسی است.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ ۲۰ ژانویه به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا بر سر قدرت خواهد آمد که یقیناً یکی از نگرانی‌های مهم رژیم فاسد و بی‌کفایت ایران است. 

حالا دیگر سیاستمداران دنیا، ترامپ را با آن افکار و اعمال عجیب و غریبش می‌شناسند.

او تاجری مکار و فرصت طلب است و در کار خود هیچ گونه رحم و گذشتی ندارد.

در بازارهای ایران، هنگامی که یکی از بازاریان از نظر مالی گرفتار می‌شود و در حال سقوط است، بقیه بازاریان هر کدام به نوبه خود، دست یاری به او می‌دهند تا او بتواند به زندگی عادی خود برگردد. اما در مورد دونالد ترامپ، چنین نیست او برای سود بیشتر، از روی جنازه های رقبای خود نیزعبور می‌کند و هر آنچه را که بتواند از آنها به ارزانی دریافت می‌کند. 

در رابطه با حرص و طمع او مطلبی در ویکیپدیا نوشته شده است:

«در سال ۱۹۹۰، مجله «اسپای» آزمایشی را در مورد “میزان خساست و طمع” انجام داد. هدف آن این بود که بفهمند ناخن‌خشک‌ترین میلیاردر کیست؟ یا به عبارت دیگر، “ثروتمندان، چقدر طمع‌کار هستند؟” 

برای تعیین این موضوع، آنها برای هر کدام از افراد ثروتمند مختلف، یک چک به قیمت ۱۳ سنت فرستادند و سپس منتظر ماندند تا ببینند چه کسی واقعاً چنین چک کوچکی را نقد می‌کند. 

دو نفر این کار را کردند: دونالد ترامپ و عدنان خاشقجی، تاجر اسلحه اهل عربستان. 

آزمایش کنندگان قبلاً مطمئن شدند که چک‌ها را به آدرس خانه افراد ثروتمند ارسال می‌کنند و نه به حسابداران آن‌ها. به‌طوری که خود گیرنده باید اقدامی برای نقد کردن چک انجام دهد.»

شاید تنها نقطه مثبتی که ترامپ دارد این باشد که او برخلاف بینش نسبتاً خوب اقتصادی اش، سیاستمدار خوبی نیست. زیرا سیاستمداران، همواره با سفسطه و مغلطه کاری، از انجام کارها طفره می‌روند. ولی او بدون هیچ گونه رودربایستی و یا خجالتی، دستور انجام کارها را می‌دهد. 

او برخلاف نظر فلسطینیان و اعراب، پایتخت اسرائیل را از تل آویو به اورشلیم انتقال داد و برخلاف اوباما که می‌ترسید قاسم سلیمانی را از بین ببرد، دستور کشتن او را صادر کرد. 

دونالد ترامپ با رفتار عجیب و غریبش در دیدار سران کشورهای پیشرفته در اروپا و یا دیدار غیرمنتظره اش با کیم جون اون، رئیس جمهور دیکتاتور کره شمالی، همه را به شگفتی واداشت. 

او حرف‌های نسنجیده‌ و جاه طلبانه ای هم درباره کانادا زد که این کشور می‌تواند ایالت پنجاه و یکم آمریکا باشد و یا تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا بدون در نظر گرفتن تاریخ استانداردها و ضوابط بین‌المللی. 

همه حرف ها و اعمال او موجب آن می‌شود که او به عنوان یک شخصیت متزلزل و غیر قابل پیش‌بینی شناخته شود و به هیچ عنوان نمی‌توان از او انتظار عملکردی منطقی داشت. 

از اتهامات متعدد و قانون شکنی‌های گوناگونی که ترامپ در پرونده خود دارد می‌گذریم، ولی به طور کلی او با اعمال غیرقابل پیش‌بینی و مخالف با سیاست‌های جهانی، باعث شده است تا سیاستمداران جهان از او وحشت کنند. هرچه باشد او در صدر قدرتمندترین کشور جهان قرار دارد.

از طرف دیگر، ایرانیان آزادی‌خواه همواره از او حمایت می‌کنند. آنهم نه به خاطر افکار و اعمال بی‌ فرهنگی ‌اش بلکه به خاطر جسارتش در مقابل کسانی که با او مخالفت می‌کنند و در برابر او می‌ ایستند. در چنین وضعیتی او با بی‌رحمی تمام، سعی می‌کند تا به اصطلاح دشمن را به هر وسیله ای که شده از سر راه بردارد. 

چنین به نظر می‌رسد که جمهوری اسلامی ایران جزو دشمنان آشکار و مشخص دونالد ترامپ باشد؛ چون قبلاً سعی کرده است تا او را ترور کند. 

بنابراین ایرانیان آزادی‌خواه این امید را دارند که ترامپ با کمک بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به اتفاق هم، ضربات کاری بر پیکر جمهوری اسلامی وارد کنند و چنان این رژیم ضد ایرانی را فلج سازند تا خود ایرانیان آزادی‌خواه بتوانند به راحتی آن را سرنگون سازند.

وال‌استریت ژورنال در باره اوضاع رژیم حاکم بر ایران می‌نویسد: 

«اقتصاد جمهوری اسلامی ایران همین الان تحت تأثیر مدیریت نادرست، فساد و تحریم‌های موجود، فلج شده است. کمبود برق، باعث تعطیلی ادارات دولتی، مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها شده و تولید محصولات در ده‌ها کارخانه مختل شده است. در عین حال، تهدید نظامی جمهوری اسلامی با حملات اسرائیل به متحدانش مانند حزب‌الله در لبنان، به حماس در غزه، به «رژیم فروپاشیده اسد در سوریه» و به بخش بزرگی از سامانه‌های دفاع هوایی در ایران، کم‌رنگ شده است. مشکلات جاری جمهوری اسلامی بزرگ‌ترین چالش برای رهبران آن از سال ۲۰۲۲ محسوب می‌شود، زمانی که این کشور با ناآرامی‌های گسترده‌ای مواجه شد که کشته‌شدن مهسا امینی در بازداشت «گشت ارشاد» نیروی انتظامی جرقه آن را زد.»

سال‌ها پیش زنده یاد مانوک خدابخشیان، پیش بینی کرده بود که رژیم جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۵ از میان خواهد رفت. او پیش‌تر از این هم پیش‌بینی‌های دیگری کرده بود که به حقیقت پیوست. امروزه بسیاری از سیاستمداران جهان، معتقدند و علناً هم گفته اند که رژیم جمهوری اسلامی ایران به پایان خود نزدیک شده است. 

ما ایرانیان داخل و خارج از کشور نیز بسیار امیدواریم که تا چند ماه دیگر، از شر بختک جمهوری اسلامی ایران که همچون سرطان بر پیکره ایران نفوذ کرده و دارد آن را ذره ذره از بین می‌برد، خلاص شویم.

به امید آزادی و آبادی ایران 

زن  زندگی  آزادی 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here